Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\ Image8\ Image9\
 

MEGA Játszóház

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló utazó program, melynek lényege, hogy városról városra járva sportcsarnokok teljes területét játékokkal töltjük meg. Az eszközöket, melyek elsősorban felfújható játékok, a belépő megfizetése után szabadon lehet használni. A program helyszínenként eltérhet, de mindig törekszünk rá, hogy nyújtsunk produkciót is a gyerekeknek, pl.: bohóc műsort vagy animációt.

MEGA Játszóház Videó

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél feliratkozás

 • Budapest
 • Békés Megye
 • Érd–Diósd–Százh.batta
 • Kom.-Egom Megye
 • Szeged–Hmvásárhely
 • Eger–Mezőkövesd
 • Szarvas–Mezőtúr
 • Csepel Sziget
 • Cegléd–Szolnok
 • Dabas–Monor–Vecsés
 • Debrecen
 • Fejér Megye
 • Győr és környéke
 • Jászberény–Gyöngyös
 • Kecskemét–Nagykőrös
 • Miskolc
 • Nógrád Megye
 • Nyíregyháza
 • Tiszavasvári–Kazincbarc.
 • Szentendre–Solymár
 • Vác–Gödöllő–Dunakeszi
 • Veszprém
 • Zalaegerszeg
 • Szombathely
 • Sárospatak-Sátora.újhely


HTML formátum?

Partnereink

 

 

Családinet

 Mamazin

 

 

Ezen a hétvégén, Vasárnap Jászberénybe látogatunk.  A MEGA Játszóház egy biztonságos és jól bevált szórakozás a családoknak. Most is a Belvárosi Iskola nagyméretű sportcsarnokát töltjük meg játékokkal valamint műsorral is kedveskedünk a családoknak.

 

Az iskola a Bercsényi u. 11 sz. alatt található. A kapun behajtva az udvaron megfelelő számú parkoló áll a látogatóink rendelkezésére.

 

Rengeteg új játékot szereztünk be amióta nem jártunk Jászberényben.

 

Itt lesz a gyermekek nagy kedvence a Vidám Sárkány nevű játékunk. Ebben 100 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A békás légvárunk minden koroszálynak ajánlott a szája minden gyereket elnyel.

 

Külön pályán mennek az aksis járgányaink. Ezekkel lehet gyorsan haladni, ütközni, vesenyezni.

A járgányokat külön zseton váltásával lehet igénybe venni. A zsetonok a pénztárban válthatók 300 Ft-os áron.

 

Nagy figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. 

A jó hangulat kialakításáért bohóclányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A zenés programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására. 

Ha csatlakozol a Facebook-on az eseményhez, és meghívsz legalább 10 ismerőst, úgy egy felnőttjegyet kapsz ajándékba, mely a pénztárban fog várni.

Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, lapostalpú cipőben érkezzenek.

Hogy biztosan találkozzanak ismerőssel, osszák meg ezt a hírt a facebookon is ismerőseik között...

 

 

Ismerje meg Magyarország legnagyobb utazó Játszóházát. Most egy napra Bajára látogatunk. A Magyarországi Németek ÁMK-ja a helyszín. Pontosabban annak nagy sportcsarnoka.

Gépkocsival érkező vendégeink az iskola parkolójában és az iskola előtt tudnak majd parkolni. 

 

A nagyméretű sportcsarnokot teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni.

 

A 3D Mozinkban mindig izgalmas filmeket vetítünk.

 

Itt lesznek az akksis járgányok. Ezek a remek kisautók nagyon népszerűek. Saját, biztonságos pályán futnak. Nagy versenyeket lehet rendezni... Az autók, motorok külön zseton vásárlásával lehet használni. Egy zseton 300 Ft, melyet a pénztárban lehet kapni.

 

Itt lesz a gyermekek nagy kedvence a Happy Dragon nevű játékunk. Ebben 120 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak.

A  vonatos légvárunk minden korosztálynak ajánlott, nagy kedvenc lett.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

  

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A jó hangulat kialakításáért bohóclányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A zenés programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására. Kérjük lapos talpú cipőben érkezzenek.

Csatlakozz a Facebookon, és biztosan találkozhatsz ismerősökkel.

Most futó akciónkban egy kísérőjegyet kapsz, ha megosztod a csatlakozásodat a Facebook-on és meghívsz minél több ismerőst.

 

 

Újra Túrkevére látogatunk a Városi Sportcsarnokba, címe: József Attila u 23. A kényelmes parkolási lehetőség biztosított.

A játszóház 10 - 17 óráig lesz nyitva.

Mozgás, kaland, szórakozás. Ez vár minden kisbarátunkra aki ellátogat hozzánk. Új játékok és a legnépszerűbb régiek remek mozgási lehetőséget kínálnak. 

Lesz-e újdonság?

Igen, sok légvár újdonság lesz.


 

Igazi kedvencekké váltak, mert ezek a szuperbiztonságos kis járművek kellően gyorsan tudnak menni, nem a szokásos töty-töty sebességgel. Saját pályán közlekednek, így teljesen biztonságosak. Ja, hogy közben van néhány ütközés? Na és? Azt ugyan kibánja?

A járgányokat külön zseton vásárlásával lehet igénybe venni, melyeket a pénztáros árusít majd. Egy Zseton 300 Ft-ba fog kerülni.

Lesz még újdonság? 

Az 5 év alatti gyermekek számára elkülönítünk egy sarkot, ahol kedvükre játszhatnak. Itt lesznek olyan játékok is melyek kifejezetten a legkisebbeknek készültek. Lehetőség nyílik a szülőknek együtt játszani a gyerekekkel a puha játszóterünkön, ahol óriási szivacs kockákból lehet építeni.

10 órától várjuk a gyerekeket egészen 17 óráig. A jóhangulat kialakításáért bohóc lányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem.

A nap folyamán háromszor lesz bohócműsor: 11, 14 és 16 órakor.

 

A tornateremben felállítunk egy sor felfúlható játékot, légvárakat, csúszdát, különlegességeket. Nagyon népszerű a tátogó békánk.

 

Az ötévnél fiatalabbak számára MINI sarkot építünk, itt az életkoruknak megfelelő játékokon lehet játszani akár szülői kísérettel.

Nálunk mindenki megtalálja a számára kedves játékot, a jókedv garantált. 

A MEGA Játszóház legnépszerűbb játéka a Happy Dragon mely ezúttal itt lesz a gyerekek legnagyobb örömére.

 

Mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben a Facebook-on jelzed, hogy eljössz a rendezvényre, egy felnőttjegyet kapsz ajándékba. Ehhez az alábbi grafikára kell kattintani, majd ott jelezni, hogy ott leszel.

 

 

 

 

Kérjük oszd meg ezt a hírt a közösségi portálokon. Így ismerőseid is értesülnek róla, hogy eljössz hozzánk. 

 Az Árpádvárosi Sportcsarnok címe: Tóth László stny: 2. Minden komoly játékunkat be tudjuk vinni a terembe, hatalmas 1200 nm-es játszóházat építünk.

Remek játékok és a megszokott jó hangulat vár mindenkit. A tágas Sportcsarnok ezen a napon egy hatalmas játszóházzá alakul. Lesznek különböző felfújható játékok, melyek nagyon különleges élményt biztosítanak a gyermekek számára valamint csúszdák, akadálypályák, légvárak.

Az akksis Ferrarik mindenütt nagy sikerré váltak.

Lehet vele versenyezni, ütközni. Az autókat zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat lehet vásárolni a pénztárban (300Ft v. 1000Ft 4db) 

 

A 3Dimenziós Mozi mindig kínál új filmeket, ezzel éri el, hogy a legnépszerűbb játékunk.

 

 

Előszőr elhozzuk a MEGA Játszóház slágerét a Főnix nevű óriás-légvárunkat.

 

Számtalan csúszda, alagút, híd, mozgó elem varázsolja el a gyerekeket.

 

A jóhangulat kialakításáért Gézu bohóc lesz a felelős.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A bohóc programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

 

Számos különleges légvár lesz a teremben. Ezek egyedi, máshol nem látható maximális biztonságot és amellett felhőtlen játékot garantálnak. Mindenütt nagy kedvenc a Kakas légvárunk:

Ezenkívül számos más játékkal várjuk a gyerekeket a megszokott környezetben. Az 5 évnél fiatalabb gyerekek külön, életkoruknak megfelelő játékokon játszhatnak, szülői kísérettel. Itt anyu vagy apu segíthet, hogy minden "sikerüljön".

A sportcsarnok területére csak lapos talpú cipőben lehet belépni. 

Mindenkit szeretettel várunk.

 

Most Facebook akciónk keretében egy felnőttjegyet kap mindenki aki megosztja ezt a hírt. Ehhez az itt található grafikára kell kattintani, majd csatlakozni az eseményhez.

 

 

 

A csatlakozást meg kell osztani, majd minél több ismerőst meghívni.

 

Nagykőrösön mindenki ismeri a Kossuth Iskola tornatermét.  Itt lesz vasárnap a MEGA Játszóház rendezvénye. A bejárat a Hunyadi utca felől lesz.

A játszóház ezen napon  10 - 17 óráig lesz nyitva.

 

A nagyméretű küzdőteret teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal.

Felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. Ott lesz a gyermekek kedvence a Vidám Sárkány nevű játékunk. Ebben csúszdák, alagutak, barlangok varázsolják el a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

 

 

 

Akkumulátoros Ferrariaink nagyon népszerűek. Ezekkel lehet gyorsan menni csak igazán. A verseny egy erre a célra kialakított pályán zajlik teljes biztonságban.

 

 

Az autókat külön zseton vásárlásával lehet igénybe venni. Egy zseton 300 Ft, 4 db pedig 1000 Ft-ba kerül.

 

Ezen kívül is lesz néhány nagyon kedves légvár.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-18 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A nap folyamán három alkalommal előadást is tartunk. 11, 14 és 16 órai kezdettel lép fel Timcsi Bohóc aki remek hangulatot varázsol a színpadra a gyerekek bevonásával.

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre és apró ajándékok vásárlására. 

Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, lapostalpú cipőben érkezzenek.

Amennyiben most csatlakozol a FAcebook -on az eseményhez, a felnőttjegyet ajándékba kapod.

A csatlakozás után hívj meg legalább 10 ismerőst is.

Ossza meg ezt a hírt a Facebook-on, hogy minél több ismerőssel találkozzon nálunk.