Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\ Image8\ Image9\
 

MEGA Játszóház

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló utazó program, melynek lényege, hogy városról városra járva sportcsarnokok teljes területét játékokkal töltjük meg. Az eszközöket, melyek elsősorban felfújható játékok, a belépő megfizetése után szabadon lehet használni. A program helyszínenként eltérhet, de mindig törekszünk rá, hogy nyújtsunk produkciót is a gyerekeknek, pl.: bohóc műsort vagy animációt.

MEGA Játszóház Videó

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél feliratkozás

 • Budapest
 • Békés Megye
 • Érd–Diósd–Százh.batta
 • Kom.-Egom Megye
 • Szeged–Hmvásárhely
 • Eger–Mezőkövesd
 • Szarvas–Mezőtúr
 • Csepel Sziget
 • Cegléd–Szolnok
 • Dabas–Monor–Vecsés
 • Debrecen
 • Fejér Megye
 • Győr és környéke
 • Jászberény–Gyöngyös
 • Kecskemét–Nagykőrös
 • Miskolc
 • Nógrád Megye
 • Nyíregyháza
 • Tiszavasvári–Kazincbarc.
 • Szentendre–Solymár
 • Vác–Gödöllő–Dunakeszi
 • Veszprém
 • Zalaegerszeg
 • Szombathely
 • Sárospatak-Sátora.újhely


HTML formátum?

Partnereink

 

 

Családinet

 Mamazin

 

 

A veszprémi Stadion Sportcsarnoka lesz ennek a játszóházunknak a helyszíne. Pontos címe: Wharta Vince u. 3. Több alkalommal tartottunk már Veszprémben játszóházat, régebben az Arénában voltunk.  Mindenkit szeretettel várunk ebben a tágas Sportcsarnokban.

 

 

 Ez a sportlétesítményt mindenki ismeri  a városban és környékén. A nagyméretű küzdőtér telis-tele lesz játékokkal.  Kézműves foglalkozást szervezünk. Rengeteg újdonsággal készülünk. Lesz bohóc előadásunk, bűvész trükk tanulással.

A sportcsarnok előtt kényelmesen lehet parkolni majd a rendezvény ideje alatt.

Mindenkit, tehát a szülőketis várjuk a 3 Dimenziós Mozi vetítésre, ahol speciális szemüveg segítségével fantasztikus térhatású filmeket fogunk vetíteni. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt érdekes, térhatású filmeket folyamatosan fogjuk vetíteni. Egyszerre kb. 30 néző tudja megnézni. Most újfilmekkel készülünk, melyek között lesznek hosszabb filmek is.

Remek játékok érkeznek a MEGA Játszóházba, olyanok, melyek nem voltak még Veszprémben. Reményeink szerint mindenki nagy örömére. Az egyik kedvencünk a Kakas csúszda nevű légvárunk, ebben a legbátrabbak 5 méteres magasságból csúszhatnak...

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A kisebb gyerekek igazi kedvence a Béka ugrálónk, mely önmagában képes sok-sok gyerek szórakoztatására.

Lesznek akksis Farraik!   A kocsik zsetonnal működnek. Zsetonokat lehet majd vásárolni 300 Ft-ért, vagy négy darabot 1000 Ft-ért.

Külön figyelmet fordítunk akis gyerekere: Az 1-3 éves korosztálynak egy speciális játszóteret állítunk fel. A kicsik akár a szülőksegítségével ebben játszhatnak.

A picivel nagyobbak, egészen 5 éves korig igénybe vehetik a MINI sarkot, ahol ennek a korosztálynak valójátékok találhatóak. Ide szintén felkísérhetik a szülők a gyerekeket, hogy biztonságban játszhassanak a kicsik.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, melynél rajzolni és festeni is lehet majd.

A nap folyamán 3 alkalommal fellépés is lesz. Gézu Bohóc ismét megpróbálja trükkjeivel feldobni a hangulatot.

A műsorok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

Mindenkit szeretettelvárunk! Kérjük lapos talpú cipőben érkezzenek.

Amennyiben csatlakoznak a Facebookon az eseményhez, és meghívnak legalább 10 gyerekes ismerőst, úgy egy felnőttjegyet kapnak ajándékba, mely a pénztárban lesz.

 Ezen a Vasárnapon remek családi program lesz Orosházán. A MEGA Játszóház több mint 500 alkalommal szorakoztatta már az ország különböző pontjain élő gyerekeket. Ezen a napon ismét Orosházára látogatunk, reméljük mindenki el tud jönni, akörnyékből.

 

A Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola sportcsarnoka, a Táncsics u. 2 sz. alatt található. Bejárat a Dózsa György utca felől lesz. Parkolni a Tornaterem közelében lehet majd. A nagyméretű sportcsarnokot teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. 

 

Az akkumulátoros járgányaink nagy sikerrel szerepelnek szerte az országban. Ezekkel nagyon gyorsan lehet haladni. Az elkülönített pályán zajló versenyek izgalmasak, biztonságosak.

 

 

A járgányok igénybevételéhez zsetont kell vásárolni, melynek ára 300 Ft. Amennyiben 4 db-ot vesz valaki, úgy csak az 1000 Ft-ba kerül.

 

A 3Dimenziós Mozink nagy siker. Nem csak a varázslatos látvány, de a bemutatott izgalmas filmek is vonzák a gyerekeket és a felnőtteket.

 

 

Itt lesz a gyermekek nagy kedvence a Happy Dragon nevű játékunk. Ebben 120 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A vonatos légvárunk minden koroszálynak ajánlott.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A jó hangulat kialakításáért bohóclányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A zenés programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására.  Kérjük, lapostalpú cipőben érkezzetek.

 

 

Most futó akciónkban egy kísérőjegyet kapsz, ha csatlakozol a rendezvényhez a Facebookon.

 

 

csatlakozáshoz kattints a grafikára! 

A MEGA Játszóház Magyarország legrégebbi és legnagyobb utazó játszóház produkciója. Ezen a napon 5 év elteltével újra Dunaharasztiba látogatunk. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornatermében leszünk. Az iskola címe Eötvös u. 52.

 Az Iskola mellett parkoló működik, melyben kényelmesen lehet parkolni a rendezvény ideje alatt.  

 

A MEGA Játszóház a remek légvárak mellett több olyan atrakcióval is szolgál, mely igazán különlegesséteszi az itt tartózkodást.

 

Akkumulátoros autóink nagy sikerré váltak.

Lehet vele pörögni, forogni, ütközni. Egyszerre akár 2 személy is beleülhet.

Az autókat zsetonnal lehet igénybe venni.  

Egy zseton 300 Ft, 4 zseton 1000 Ft, melyeket a pénztárban lehet majd kapni.

A MEGA Játszóház legnépszerűbb játéka a Cirkusz Vonat nevű légvár. Ebben 120 nm-es alapterületen 3db csúsza, mozgó elemek, alagutak, és megannyi mesefigura várja a kicsiket.

 

 A 3 dimenziós mozi vetítésünk nagyon népszerű. Itt speciális szemüveg segítségével lehet térbeli filmet nézni. Lesz megint néhány új film, melyet még nem vetítettünk. Közöttük a RIO 2 című is.

Az öt évnél fiatalabb gyerekek számára ismét kiépítünk Mini sarkot, melyben nyugodtabb körülmények között, biztonságban mozoghatnak. Ide a szülők is felkísérhetik a gyerekeket.

Ezenkívül további légvárak nyújtanak remek szórakozási lehetőséget a gyerekeknek. Vadonat új légvárak, vonzó szinekben, izgalmas csúszdákkal.

A remek hangulatról Lóri Bohóc fog gondoskodni. 11, 14 és 16 órakor kezdődő műsorában a gyerekek is szerephez juthatnak.

Mindenkit szeretettel várunk. 

 

Most futó akciónk keretében amennyiben csatlakozol a Facebookon az eseményhez, meghívsz legalább 10 gyerekes ismerőst úgy egy felnőttjegyet kapsz tőlünk ajándékba. A jegy a pénztárban fog várni, kérni kell.

 

 

 

 Ismét Tiszaújvárosba látogat a MEGA Játszóház. Az Eötvös Gimnázium modern tornatermében leszünk. A tornatermet a Teleki Blanka utca felől lehet megközelíteni.

 

A nagyméretű tornatermet teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. 

 

Itt lesz a gyermekek új nagy kedvence a Vidám Sárkány légvár. Ebben 100 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak.

 

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

 

  

Az akkumulátoros Ferrarik nagyon kedvelt játékaink. Ezek használatához külön zsetont kell váltani. Egy zseton 300 Ft, 4 db pedig 1000 Ft-ba kerül.

 

 

A Játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A jó hangulat kialakításáért bohóclányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A zenés programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására. Kérjük lapostalpú cipőben érkezzetek.

Most futó akciónkban egy kísérőjegyet kapsz, ha csatlakozol a rendezvényhez a Facebookon.

 

csatlakozáshoz kattints a grafikára! 

Oszd meg ezt a hírt a Facebookon, és biztosan találkozhatsz ismerősökkel.