Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\ Image8\ Image9\
 

MEGA Játszóház

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló utazó program, melynek lényege, hogy városról városra járva sportcsarnokok teljes területét játékokkal töltjük meg. Az eszközöket, melyek elsősorban felfújható játékok, a belépő megfizetése után szabadon lehet használni. A program helyszínenként eltérhet, de mindig törekszünk rá, hogy nyújtsunk produkciót is a gyerekeknek, pl.: bohóc műsort vagy animációt.

MEGA Játszóház Videó

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél feliratkozás

 • Budapest
 • Békés Megye
 • Érd–Diósd–Százh.batta
 • Kom.-Egom Megye
 • Szeged–Hmvásárhely
 • Eger–Mezőkövesd
 • Szarvas–Mezőtúr
 • Csepel Sziget
 • Cegléd–Szolnok
 • Dabas–Monor–Vecsés
 • Debrecen
 • Fejér Megye
 • Győr és környéke
 • Jászberény–Gyöngyös
 • Kecskemét–Nagykőrös
 • Miskolc
 • Nógrád Megye
 • Nyíregyháza
 • Tiszavasvári–Kazincbarc.
 • Szentendre–Solymár
 • Vác–Gödöllő–Dunakeszi
 • Veszprém
 • Zalaegerszeg
 • Szombathely
 • Sárospatak-Sátora.újhely


HTML formátum?

Partnereink

 

 

Családinet

 Mamazin

 

 

Ezúttal is a Földi Imre Városi Sportcsarnokba várjuk a gyerekeket. A címe: Ságvári u. 9. 

 

Ez a sportlétesítményt mindenki ismeri  a városban és környékén.

A nagyméretű küzdőtér telis-tele lesz játékokkal.  

A sportcsarnok mögött kényelmesen lehet parkolni majd a rendezvény ideje alatt.

Mindenkit, tehát a szülőket is várjuk a 3 Dimenziós Mozi vetítésre, ahol speciális szemüveg segítségével fantasztikus térhatású filmeket fogunk vetíteni. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt érdekes, térhatású filmeket folyamatosan fogjuk vetíteni. Egyszerre kb. 30 néző tudja megnézni. Most új filmekkel készülünk, melyek között lesznek hosszabb filmek is.

Remek játékok érkeznek a MEGA Játszóházba. Reményeink szerint mindenki nagy örömére. A MEGA Játszóház legújabb légvára a Főnix légvárunk.

Ez a légvárak csúcsa, 3 csúszdával, alagutakkal, hidakkal, mozgó elemekkel.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A kisebb gyerekek igazi kedvence a Béka ugrálónk, mely önmagában képes sok-sok gyerek szórakoztatására.

Újdonság lesz az akkumulátoros Ferrari!  Ezekkel a járművekkel gyerekek elkerített pályán játszhatnak.  A kocsik zsetonnal működnek. Zsetonokat lehet majd vásárolni 300 Ft-ért, vagy négy darabot 1000 Ft-ért.

Külön figyelmet fordítunk akkis gyerekere: Az 1-3 éves korosztálynak egy speciális játszóteret állítunk fel. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak.

A picivel nagyobbak, egészen 5 éves korig igénybe vehetik a MINI sarkot, ahol ennek a korosztálynak valójátékok találhatóak. Ide szintén felkísérhetik a szülők a gyerekeket, hogy biztonságban játszhassanak a kicsik.

A nap folyamán 3 alkalommal fellépés is lesz. Gézu Bohóc megpróbálja trükkjeikkel feldobni a hangulatot.

A műsorok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

Mindenkit szeretettel várunk! Kérjük lapos talpú cipőben érkezzenek. 

Amennyiben is most csatlakozol a Facebook-on a rendezvényhez és ezt meg is osztod, egy felnőttjegyet kapsz ajándékba, mely a pénztárban fog várni. Az alábbi grafikára kattintva jutsz el a rendezvény Facebook oldalára.

 

Újra a városba látogat a MEGA Játszóház csapata!

 

A Városi Sportcsarnok címe: Kavicsos-tó u. 9. Autóval érkező vendégeink a csarnok előtt lehet parkolni.

 

A nagyméretű sportcsarnokot teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. 

 

Az akkumulátoros Ferrarik nagyon népszerűek, nagyon gyorsak, külön pályán lehet velük versenyezni, ütközni. Az autókat külön zsetonok vásárlásával lehet majd használni. A zsetonokat a pénztárban lehet megvenni 300 Ft-ért.

 

 

Itt lesz a gyermekek nagy kedvence a Happy Dragon nevű játékunk. Ebben 100 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A békás légvárunk minden koroszálynak ajánlott.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A jó hangulat kialakításáért Timcsi Bohóc lesz  felelős.  A programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

 

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására. 

Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, lapos talpú cipőben érkezzenek.

Most futó akciónk keretében felnőttjegyet kap mindenki, aki az alábbi grafikára kattintás után csatlakozik az esemény Facebook oldalához, és minél több ismerőst hív meg...

Kérünk mindenkit, hogy ezt a hírt ossza meg a Facebookon. Így az ismerősök is tudomást szereznek róla. Ha ők is eljönnek mindenki jobban fog szórakozni...

 

Ezen  a Vasárnapon ismét ellátogatunk Monorra, a József Attila Gimnázium Tornatermébe. Az iskola az Ady Endre u 12 - 14 sz. alatt található, a tornatermet a Dózsa György utcai nagykapu felől lehet majd megközelíteni.

 

Itt lesznek az Akksis Járgányok, melyek nagyon népszerűek. Ezek a kocsik gyorsak, amellett biztonságosak is. Saját pályán haladnak. Lehet velük ütközni, versenyezni.

A járgányokat külön zseton vásárlásával lehet használni, melyek 300 Ft-ba kerülnek, és a pénztárban lehet őket kapni.

 

Mozgás, kaland, szórakozás. Ez vár minden kis barátunkra aki ellátogat hozzánk. Új játékok és a legnépszerűbb régiek remek mozgási lehetőséget kínálnak. 

Az 5 év alatti gyermekek számára elkülönítünk egy sarkot, ahol kedvükre játszhatnak. Itt lesznek olyan játékok is melyek kifejezetten a legkisebbeknek készültek. Lehetőség nyílik a szülőknek együtt játszani a gyerekekkel a puha játszóterünkön, ahol óriási szivacs kockákból lehet építeni.

 

10 órától várjuk a gyerekeket egészen 17 óráig. 

 

Ezen a napon Moncsi Bohóc fog fellépni zenés műsorával. A nap folyamán háromszor lesz bohócműsor: 11, 14 és 16 órakor. Lesz kézműves foglalkozás és lehetőség lesz kézműves kellékek vásárlására is. Nem maradhat el az arcfestés sem.

Elhozzuk a 3Dimenziós Mozinkat, mely speciális szemüvegek segítségével valódi térbeli élményt varázsol a gyereke szeme elé.

A tornateremben felállítunk egy sor felfúlható játékot, légvárakat, csúszdát, különlegességeket. Nagyon népszerű az Alma nevű légvárunk.

Az ötévnél fiatalabbak számára MINI sarkot építünk, itt az életkoruknak megfelelő játékokon lehet játszani akár szülői kísérettel.

A  belépés folyamatos, a játszóházat 10-17 óráig lehet látogatni.  

Mindenkit szeretettel várunk.

 

Most futó akciónk keretében könnyedén lehet  felnőttjegyhez jutni. Csupán annyit kell tenni, hogy az alábbi grafikára kattintva felkeresitek az esemény Facebook oldalát. Ott csatlakozni kell és azt megosztani. Ezután minél több ismerőst meghívni. A jegy a pénztárban fog várni.

 

 

Ahhoz, hogy sok ismerőssel találkozzatok a játszóházban, érdemes a további közösségi oldalakon is ezt a hírt megosztani...

 

 

 

 

Újra a Kossuth Zsuzsa Szakképző Iskola sportcsarnokába invitáljuk a gyerekeket.  Az iskola a vásártér mellett található, pontos címe: József Attila u. 107. Az udvarban kényelmes parkolási lehetőség biztosított.

Mozgás, kaland, szórakozás. Ez vár minden kisbarátunkra aki ellátogat hozzánk. Új játékok és a legnépszerűbb régiek remek mozgási lehetőséget kínálnak. 

Itt lesznek az akkumlátoros Járgányok.


 

Igazi kedvencekké váltak, mert ezek a szuperbiztonságos kis járművek kellően gyorsan tudnak menni, nem a szokásos töty-töty sebességgel. Saját pályán közlekednek, így teljesen biztonságosak. Ja, hogy közben van néhány ütközés? Na és? Azt ugyan kibánja?

A járgányokat külön zseton vásárlásával lehet igénybe venni, melyeket a pénztáros árusít majd. Egy Zseton 300 Ft-ba fog kerülni.

 

Elhozzuk Dabasra a 3 dimenziós mozinkat, melyben speciális szemüvegekkel valódi térbeli filmeket lehet majd nézni. A filmek 8-12 percesek, folyamatosan vetítjük őket. Minden korosztály számára remek szórakozást jelent.

 

Hozunk jónéhány Bobo-Car-t.

Ezek a remek járművek a kormány ügyes mozgatásának hatására haladnak előre. Teherbírása 60 Kg, így a nagyobb és a kisebb gyerekek is használhatják.

Az 5 év alatti gyermekek számára elkülönítünk egy sarkot, ahol kedvükre játszhatnak. Itt lesznek olyan játékok is melyek kifejezetten a legkisebbeknek készültek. Lehetőség nyílik a szülőknek együtt játszani a gyerekekkel a puha játszóterünkön, ahol óriási szivacs kockákból lehet építeni.

 

10 órától várjuk a gyerekeket egészen 17 óráig.

 

A jóhangulat kialakításáért bohóc lányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem.

A nap folyamán háromszor lesz bohócműsor: 11, 14 és 16 órakor.

 

A tornateremben felállítunk egy sor felfúlható játékot, légvárakat, csúszdát, különlegességeket. Nagyon népszerű a vonatos kalandpályánk.

 

Az ötévnél fiatalabbak számára MINI sarkot építünk, itt az életkoruknak megfelelő játékokon lehet játszani akár szülői kísérettel.

Nálunk mindenki megtalálja a számára kedves játékot, a jókedv garantált. 

A MEGA Játszóház legnépszerűbb játéka a Happy Dragon mely ezúttal itt lesz a gyerekek legnagyobb örömére.

 

Mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben a Facebook-on jelzed, hogy eljössz a rendezvényre, egy felnőttjegyet kapsz ajándékba. Ehhez az alábbi grafikára kell kattintani, majd ott jelezni, hogy ott leszel.

 

 

 

 

Kérjük oszd meg ezt a hírt a közösségi portálokon. Így ismerőseid is értesülnek róla, hogy eljössz hozzánk.