Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\ Image8\ Image9\
 

MEGA Játszóház

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló utazó program, melynek lényege, hogy városról városra járva sportcsarnokok teljes területét játékokkal töltjük meg. Az eszközöket, melyek elsősorban felfújható játékok, a belépő megfizetése után szabadon lehet használni. A program helyszínenként eltérhet, de mindig törekszünk rá, hogy nyújtsunk produkciót is a gyerekeknek, pl.: bohóc műsort vagy animációt.

MEGA Játszóház Videó

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél feliratkozás

 • Budapest
 • Békés Megye
 • Érd–Diósd–Százh.batta
 • Kom.-Egom Megye
 • Szeged–Hmvásárhely
 • Eger–Mezőkövesd
 • Szarvas–Mezőtúr
 • Csepel Sziget
 • Cegléd–Szolnok
 • Dabas–Monor–Vecsés
 • Debrecen
 • Fejér Megye
 • Győr és környéke
 • Jászberény–Gyöngyös
 • Kecskemét–Nagykőrös
 • Miskolc
 • Nógrád Megye
 • Nyíregyháza
 • Tiszavasvári–Kazincbarc.
 • Szentendre–Solymár
 • Vác–Gödöllő–Dunakeszi
 • Veszprém
 • Zalaegerszeg
 • Szombathely
 • Sárospatak-Sátora.újhely


HTML formátum?

Partnereink

 

 

Családinet

 Mamazin

 

A Főnix Ground Csarnok igen ismert a városban, hiszen itt zajlik a városi kispályás foci bajnokság. A város "Fecskepart" részén található a Gombócleső utcában. A volt Korona raktárbázis területén.

 

 A nagyméretű terem telis-tele lesz játékokkal.  Kézműves foglalkozást szervezünk. Lesz bohóc előadásunk, bűvész trükk tanulással.

A csarnok udvarában és környékén lehet parkolni majd a rendezvény ideje alatt.

Kép egy korábbi jászóházról

Mindenkit, tehát a szülőket is várjuk a 3 Dimenziós Mozi vetítésre, ahol speciális szemüveg segítségével fantasztikus térhatású filmeket fogunk vetíteni. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt érdekes, térhatású filmeket folyamatosan fogjuk vetíteni. Egyszerre kb. 30 néző tudja megnézni. Most új filmekkel készülünk, melyek között lesznek hosszabb filmek is.

Remek játékok érkeznek a MEGA Játszóházba, reményeink szerint mindenki nagy örömére. A MEGA Játszóház legnépszerűbb játéka a Songya Bob nevű légvárunk.

Ez minden gyermek kedvence, többek között 3 csúszda, kisházak találhatóak benne.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A kisebb gyerekek igazi kedvence a Béka ugrálónk, mely önmagában képes sok-sok gyerek szórakoztatására.

Lesznek akkumulátoros Ferrarik. Nagyon gyorsak, lehet velük versenyezni, ütközni...  A kocsik zsetonnal működnek. Zsetonokat lehet majd vásárolni 300 Ft-ért, vagy négy darabot 1000 Ft-ért.

Külön figyelmet fordítunk a kis gyerekere: Az 1-3 éves korosztálynak egy speciális játszóteret állítunk fel. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak.

ó

A picivel nagyobbak, egészen 5 éves korig igénybe vehetik a MINI sarkot, ahol ennek a korosztálynak valójátékok találhatóak. Ide szintén felkísérhetik a szülők a gyerekeket, hogy biztonságban játszhassanak a kicsik.

 

A nap folyamán 3 alkalommal fellépés is lesz. Bohócunk Gézu szórakoztatja majd a gyerekeket.

A műsorok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

Most futó akciónkban egy felnőttjegyet kapsz, ha az alábbi grafikára kattintás után csatlakozol a rendezvény Facebook oldalához, és oda minél több ismerőst meghívsz.

Mindenkit szeretettel várunk! Kérjük lapos talpú cipőben érkezzenek. Kérjük oszd meg ezt a hírt az ismerőseid között. Így ők is eljöhetnek, együtt pedig jobban érezhetitek majd magatokat.

 

A Kálváriaparti Általános Iskola a Kócsag u. 40 sz alatt található. Itt lesz ismét a MEGA Játszóház. 

 

 

Gépkocsival érkező vendégeink az iskola parkolójában és az iskola előtt tudnak majd parkolni. 

 

A nagyméretű sportcsarnokot teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. 

Újdonság lesz az akksis járgányok. Ezek a remek kisautók nagyon népszerűek. Saját, biztonságos pályán futnak. Nagy versenyeket lehet rendezni... Az autók, motorok külön zseton vásárlásával lehet használni. Egy zseton 3000 Ft, melyet a pénztárban lehet kapni.

 

Itt lesz a gyermekek nagy kedvence a Happy Dragon nevű játékunk. Ebben 120 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak.

A  vonatos légvárunk minden korosztálynak ajánlott, nagy kedvenc lett.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

  

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A jó hangulat kialakításáért bohóclányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A zenés programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására. Kérjük lapos talpú cipőben érkezzenek.

Csatlakozz a Facebookon, és biztosan találkozhatsz ismerősökkel.

Most futó akciónkban egy kísérőjegyet kapsz, ha megosztod a csatlakozásodat a Facebook-on és meghívsz minél több ismerőst.

 

 A MEGA játszóház ezen a napon ismét Kazincbarcikára látogat. A városi Sporttelepen található Munkacsarnokban leszünk. A Címe : Akácfa u. 1.

A nagy csarnokot telepakoljuk játékokkal, a gyerekeket megmozgatjuk előadásainkon. 

 

Mozgás, kaland, szórakozás. Ez vár minden kis barátunkra aki ellátogat hozzánk. Az elmúlt alkalomhoz képest más légvárakat és attrakciókat hozunk majd, remek mozgási lehetőséget kínálnak. 

 

Az akkumulátoros Ferrarik nagyon gyorsak, látványos versenyeket lehet velük vívni. Igénybevételükhöz zsetont kell váltani, melynek ára 300 Ft.

 

Az 5 év alatti gyermekek számára elkülönítünk egy sarkot, ahol kedvükre játszhatnak. Itt lesznek olyan játékok is melyek kifejezetten a legkisebbeknek készültek. Lehetőség nyílik a szülőknek együtt játszani a gyerekekkel a puha játszóterünkön, ahol óriási szivacs kockákból lehet építeni.

10 órától várjuk a gyerekeket egészen 17 óráig. A jó hangulat kialakításáért bohóc lányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem.

A nap folyamán háromszor lesz bohócműsor: 11, 14 és 16 órakor.

 

A sportcsarnokban felállítunk egy sor felfúlható játékot, légvárakat, csúszdát, különlegességeket. Nagyon népszerű a Kakas nevű csúszdánk.

 

Az ötévnél fiatalabbak számára MINI sarkot építünk, itt az életkoruknak megfelelő játékokon lehet játszani akár szülői kísérettel.

Nálunk mindenki megtalálja a számára kedves játékot, a jókedv garantált. 

 

Mindenkit szeretettel várunk.

Most futó akciónk keretében egy felnőttjegyet kapsz, amennyiben csatlakozol a Facebook-on a rendezvényhez és meghívsz legalább tíz gyerekes ismerőst. Ehhez kattints az alábbi grafikára, majd ott válaszd a csatlakozás gombot.

 

 

 

Kérünk mindenkit, aki úgy dönt, hogy eljön ossza meg a Facebook-on így biztosan fog ismerőssel is találkozni nálunk. Ismerősök között pedig repül az idő...

 Ezen a Vasárnapon remek családi program lesz Orosházán. A MEGA Játszóház több mint 500 alkalommal szorakoztatta már az ország különböző pontjain élő gyerekeket. Ezen a napon ismét Orosházára látogatunk, reméljük mindenki el tud jönni, akörnyékből.

 

A Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola sportcsarnoka, a Táncsics u. 2 sz. alatt található. Bejárat a Dózsa György utca felől lesz. Parkolni a Tornaterem közelében lehet majd. A nagyméretű sportcsarnokot teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. 

 

Az akkumulátoros járgányaink nagy sikerrel szerepelnek szerte az országban. Ezekkel nagyon gyorsan lehet haladni. Az elkülönített pályán zajló versenyek izgalmasak, biztonságosak.

 

 

A járgányok igénybevételéhez zsetont kell vásárolni, melynek ára 300 Ft. Amennyiben 4 db-ot vesz valaki, úgy csak az 1000 Ft-ba kerül.

 

A 3Dimenziós Mozink nagy siker. Nem csak a varázslatos látvány, de a bemutatott izgalmas filmek is vonzák a gyerekeket és a felnőtteket.

 

 

Itt lesz a gyermekek nagy kedvence a Happy Dragon nevű játékunk. Ebben 120 négyzetméteren csúszdák, alagutak, akadálypálya, mozgó elemek tartják mozgásban a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak. A vonatos légvárunk minden koroszálynak ajánlott.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-17 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A jó hangulat kialakításáért bohóclányaink lesznek a felelősök.  Zenés műsor, kézműves foglalkozás, kézműves kellékek, lufifigurák vásárlására szerepel a kínálatban. Nem maradhat el az arcfestés sem. A zenés programok 11, 14 és 16 órakor kezdődnek.

 

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre, bűvész-kellékek és apró ajándékok vásárlására.  Kérjük, lapostalpú cipőben érkezzetek.

 

 

Most futó akciónkban egy kísérőjegyet kapsz, ha csatlakozol a rendezvényhez a Facebookon.

 

 

csatlakozáshoz kattints a grafikára! 

A Városi Sportcsarnok igazi büszkesége Nagykátának. Ez a színvonalas létesítmény régóta remek helyszíne a MEGA Játszóháznak. Ide várjuk a Tápió Régió többi településeiről is a gyerekeket.

A játszóház ezen a napon  ismét 10 - 17 óráig lesz nyitva.

 

 

A Sportcsarnok a Termálfürdő mellet található. Tágas parkoló várja az autóval érkezőket.

A nagyméretű küzdőteret teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal.

Felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. Ott lesz a gyermekek kedvence a Vidám Sárkány nevű játékunk. Ebben csúszdák, alagutak, barlangok varázsolják el a gyerekeket.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

 

Tátogó Békánk még nem járt Nagykátán.

 

 

Akkumulátoros Ferrariaink nagyon népszerűek. Ezekkel lehet gyorsan menni csak igazán. A verseny egy erre a célra kialakított pályán zajlik teljes biztonságban.

 

 

Az autókat külön zseton vásárlásával lehet igénybe venni. Egy zseton 300 Ft, 4 db pedig 1000 Ft-ba kerül.

 

Ezen kívül is lesz néhány nagyon kedves légvár.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-18 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A nap folyamán három alkalommal előadást is tartunk. 11, 14 és 16 órai kezdettel lép fel Timcsi Bohóc aki remek hangulatot varázsol a színpadra a gyerekek bevonásával.

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre és apró ajándékok vásárlására. 

Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, lapostalpú cipőben érkezzenek.

Amennyiben most csatlakozol a FAcebook -on az eseményhez, a felnőttjegyet ajándékba kapod.

A csatlakozás után hívj meg legalább 10 ismerőst is.

 

 

Kérjük, lapostalpú cipőben gyertek!